Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Lachen4you

Stijgbeugel 109 ZWAAG 1689 VL NL

LACHYOGA WORKSHOPS

Lachen maakt je gelukkig!

Lachworkshop Referenties

Lachworkshop Geuzenveld

20-09-2012

Ben,

Mede namens jou inbreng heeft de Rabo Connectdag 2012 weer een hoog niveau gehaald.

Jou ontspannen en plezierige presentatie van de workshop Lach Yoga heeft veel mensen anders doen denken over je openstellen en niet schamen voor een ander, maar vooral durf te lachen en krijg er energie voor terug.

Wij hebben over deze Connectdag alleen maar positieve reacties ontvangen.

Nogmaals bedankt namens de werkgroep Rabo Connectdag 2012.

Arnold MoolhuizenProjectmanager Rabobank Connect

Beste Ben, mooie man! Wat heb ik genoten van je lachyoga workshop. Je maakte van onze familie feest een echt UNIEK feest. De groep was een aardige uitdaging en je speelde er fantastisch op in. Je hebt grote indruk gemaakt bij vele en in het bijzonder mijn ouders; tegen de 80 jaar en na enige twijfel gingen ze toch overtuigd helemaal los met jou. Wat een geschenk!! Bedankt en het gaat je goed. Michel, Heiloo NH

29-03-2011

Net terug van korte workshops Rabobank Meppel, erg gelachen! Hoho hahaha en m'n collega's zo ontspannen zien was leuk! Thx!

Inez

Afgelopen zaterdag heb ik kennis gemaakt met je lachyoga workshop. Hoe simpel kan het zijn in het leven. Ik was er zeer van ontdaan. Petje af dat je op deze manier een ommezwaai in je leven hebt durven maken. Dank je wel voor een les in leven. Ingeborg (een NLP cursiste)

22-08 Gisterenavond een lachworkshop gehad tijdens een vrijgezellenavond. lachen om niets, gewoon omdat het ontspant en het heerlijk voelt, je lijf begint vanzelf tot er geen stoppen meer mogelijk is. Ik vond het heerlijk.

Alex Vaassen

Na al een fantastische avond kwam jij als toetje :-) Een uur bewegen, niet nadenken, warmte en vooral veel lachen. Wij hebben genoten! Keep on smiling

 :-)

Nicole

Na al een fantastische avond kwam jij als toetje :-) Een uur bewegen, niet nadenken, warmte en vooral veel lachen. Wij hebben genoten! Keep on smiling :-)

Nicole

Hilarisch is het woord wat ik wil meegeven aan de Lachyogaworkshop het maakte mij heel blij en het gaf mij veel energie

Jose de Goede

Ik heb de lachworkshop als Ontspannend en veilig ervaren. De lachworkshop heeft mij persoonlijk goed gedaan, het helpt je zorgen opzij zetten. Ik zou zeker anderen de workshop aanraden. In één woord het ongelooflijk goed!

Jos Roozendaal

Wij hebben supergenoten!!!!

Ik heb de lachyogaworkshop als zeer ontspannen, prettig en energiek ervaren. Ik voelde mij energiek en ontspannen nadien

Ik voelde mij energiek en ontspannen, daarnaast heeft het een positieve invloed op de rest van mijn gezin achtergelaten, we gebruiken je anker dagelijks. Ik zou het zeker aanraden, als collega ben ik zelfs wat aangestoken door dit lachvirus en overweeg om dit ook te integreren in mijn eigen praktijk. Nogmaals we hebben er erg van genoten.

Marjolein Gerritsen

Ik heb de verkorte workshop lachyoga erg leuk gevonden. Fascinerend om te ervaren dat je ook met "neplachen" een goed gevoel kunt oproepen. Ook al voelt het in het begin best wat gekunsteld, binnen no-time kon ik echt niet meer stoppen met lachen en werd ik er echt vrolijk van. Ik Zeker zou het erg leuk vinden om het nog een keer te ervaren.

Gewoon lekker lachen!!

Anneke Groen

Ik heb de lachyogaworkshop ervaren als een hilarische gebeurtenis. Heerlijk om je lach vrijuit te laten rollen en je te laten aansteken door de volle lach van anderen!

De workshop heeft me het inzicht gegeven dat de lach iets is wat je op elk gewenst moment kunt opwekken. Dat heeft me versterkt.

Ik kan het iedereen aanraden om een lachworkshop te volgen, want lachen is voor elk mens toch heerlijk?

Ik heg het ervaren als Hilarisch en verkwikkend!!

Ik zal rondvragen of er interesse is voor je workshops, kan het echt iedereen aanraden!

BEA KALTER

De Lachyogaworkshop gaat in mijn ogen over fun, doen, samen en contact. Een geweldige ervaring die je zeker eens meegemaakt moet hebben! Lachen is gezond, dat wordt maar weer bewezen!

Ursula

Lachworkshop

Lachyogaworkshop is door mij als zeer positief ervaren.

Ik zal anderen zeker aanraden om eens deze workshop te volgen. Ik heb heerlijk gelachen (was eigenlijk te lang geleden) en denk er met een lach aan terug. Even nergens aan denken en gewoon lekker lachen.

Lachyogaworkshop van Ben = lachen = fantastisch.

Peggy

Ontzettend leuk je merkt hoe veel energie er los komt (waarin je wordt meegenomen), in de groep en bij jezelf en wordt er extra bewust van hoe fijn het is om te lachen. Op de hoop gooien van de ellende had iets minder impact. Dat kwam voor mij omdat ik juist al heel veel had opgeruimd die dag. Ik kan me voorstellen dat het normaal heel veel oplevert. Ik vond het een heel bijzondere ervaring.

De lachworkshop gaf me energie, een goed gevoel en ik vond het bijzonder het te mogen meemaken. Ja, ik zou het zeker aanraden; bv voor een team tijdens een teamdag.

Ik zou het willen omschrijven als verruimend en energiegevend.

Daphne

Ja ik heb echt genoten van het geheel.

Inderdaad lachen is gezond!

Zoals je zondag ook al zag aan mij ben ik uren daarna

aan het gapen geweest. Wat ik weet uit mijn yoga-tijd, een gaap is een spanning breken.

Dus kennelijk had ik meer spanningen dan dat ik wist.

Compliment naar jou, je deed het vol overgave en kreeg ons inderdaad heel snel aan het lachen.

Ik heb maandagmorgen nog een heel loom-gevoel gehad, soort van spierpijn.

Ik heb dan toch wel goed mijn best gedaan denk ik.

Ik vond het een fijne en heerlijke ervaring wat ook zeker gold voor het gevoel van saamhorigheid.

Marga

Ik heb de lachyogaworkshop ervaren als een warm bad vol vrolijkheid. Vooral het gemak waarmee je kunt bereiken dat binnen no-time een ruimte met 'een goed gevoel' gevuld wordt, vond ik een eye-opener.

Wat het persoonlijk met me gedaan heeft, is dat ik heb gemerkt hoe snel je een goed gevoel kunt krijgen en hoe makkelijk ik kan lachen om 'niets'. Mensen dicht om mij heen heb ik het inmiddels ook al het leuke telefoontrucje aangeleerd. Errug leuk!! Ik raad het anderen zeker aan om een workshop te volgen. Vooral met een groep die je (een beetje) kent.

Ik vond de lachworkshop erg origineel en heel ontspannend!

Ellen Massaro

Ik heb de lach yoga als erg positief ervaren. Het heeft me geleerd om me er voor open te stellen en er volledig van te genieten wat je aan het doen bent. Ik heb het als heerlijk ontspannend ervaren.

Jeroen Martina

De lachworkshop was Leuk, veel gelachen, je liet zien dat het mogelijk is om niets te lachen.

Ik zal zeker anderen aanraden een workshop te volgen, sterker nog als het moment daar is binnen mijn organisatie een voorstel hiertoe te doen.Ik heb de lachworkshop als leuk, ontspannend, grappig en ..... als veel lachend ervaren.

Familie Umut

Ik heb de workshop als zeer ontspannen ervaren.

Ik heb na de workshop een paar dagen in een vrolijkere stemming doorgebracht. Alleen al het terug denken aan de workshop maakte dat ik me vrolijker voelde. Na verloop van tijd ebt het wel weer weg. Ja ik zou het andere ook aan raden.

Wat ik er van gevonden heb: enorm lachen!

Jelleke Veentjer

Ik heb de lachyoga als positief ervaren. Het was erg leuk om daar aan deel te nemen. Ik zou anderen zeker aan willen raden.

Groeten, Ribert

Lachworkshop Do Dare Dream Day

In het kader van de waarde FUN heeft Ben Daenen

op 30 mei tijdens de allereerste Do Dare Dream Day! een lachworkshop gehouden. Een mooie afsluiting en gelachen werd er!

Aan de hand van verschillende oefeningen, muziek en verhalen wist Ben de 75 aanwezigen mee te nemen in zijn lachworkshop en de juiste stemming te creëren.

Iedereen heeft deze dag geleerd hoe belangrijk lachen eigenlijk is en dat we dit veel te weinig te doen. Een kind lacht bijvoorbeeld gemiddeld 300 tot 400 keer per dag terwijl volwassenen nog amper 10 tot 15 keer per dag een lach op hun gezicht kunnen brengen!

We kregen praktische tips hoe we de hele dag ongegeneerd kunnen lachen (met onze mobiel) en waarschijnlijk hadden veel van de aanwezigen de volgende dag last van spierpijn ;-).

Ben namens de NTI-NLP Foundation: bedankt voor je prachtige lach en aandeel op deze dag!

Het was super!

Hoi Ben.

Hierbij mijn reactie over de lachyogaworkshop.

Ik heb de workshop als zeer positief ervaren.

In eerste instantie was ik wat sceptisch. Ik kon me er niet zoveel bij voorstellen; moet ik vanuit het niets ineens gaan lachen, kan ik dat? Ik was moe toen ik er aan begon en had een heleboel dingen waar ik over na wilde denken. Knappe man die mij nu aan het lachen zou krijgen.

De prachtige manier van opbouw, bracht mij geleidelijk in de stemming. Ik voelde me niet gedwongen; het kwam vanzelf. Ik voelde een enorme energie en mijn moeheid verdween vrijwel meteen. Als ik eraan terug denk voel ik weer die energie. Voor mij is de gedachte aan die avond een anker geworden en beleef er daardoor ook nu nog veel plezier aan. Ik zou het anderen zeker aanraden.

In 2 woorden: Energie en ontlading.

Dank je wel nog voor die fantastische ervaring.

Anneke Struif Bontkes

Had nog nooit van lachyoga gehoord maar was wel heel erg nieuwsgierig! Ik vond het echt een super leuke ervaring!

Na de workshop lachen Voelde ik me opgelucht en kreeg er mega veel energie van (ondanks dat bijna heel mijn lijf pijn deed van het lachen haha).

Ik zou het iedereen wel willen aanraden en hoop vooral het mijn eigen familie te mogen laten ervaren.

Helemaal geweldig en vol energie!

Veel liefs, Daphne Vrees

0